S E C   P R E S S I N G

Sec-Pressing
ha estat, des de sempre, una de les tintoreries del barri amb més prestigi gràcies a la qualitat del nostre servei i al tracte personalitzat que han anat fixant una clientela fidel.

Des de 1964 treballem al sector de la tintoreria i com que ens agrada fer la feina ben feta, formem part del Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona i ens acollim a la Junta Arbitral de Consum de Barcelona.

Durant el procés de tractament de la roba seguim exactament les instruccions dels fabricants, ja que l’etiquetatge és la única guia que marca les pautes per tenir cura de cada peça específicament.

Posem a la vostra disposició professionals de la tintoreria i la bugaderia amb diferents especialitats que es complementen per oferir uns resultats òptims. Així, planxadors, destacadors i maquinistes arriben a tractar un número molt elevat de peces l’any.

L'etiquetatge és una bona ajuda quan tenim algún dubte a l'hora de netejar una peça de roba delicada.
A Sec-pressing netegem abrics, gavardines, vestits, pantalons, americanes, faldilles, bruses, mantes, catifes o vestits de núvia i de primera comunió amb la major cura i segons les instruccions del fabricant per tal que la roba duri molts anys.