S E R V E I S

Els nostres clients ho saben, ens adaptem a les seves necessitats. Oferim serveis de recollida i entrega a domicili a qualsevol punt de la ciutat de Barcelona.

Al nostre taller disposem de la maquinària necessària per a la neteja tèxtil completa i, a més a més, oferim un servei de cambres guarda-robes especialitzades per a cada tipus de material.


Sec-pressing
tracta cada teixit de manera especial:

a) ROBA DELICADA

La roba es guarda neta a les cambres i no es planxa fins que el client comunica la data de recollida.

La roba d’estiu només es guarda fins el dia 30 d’abril i la d’hivern només fins el 31 d’octubre del l’any en curs. Passats tres mesos de la data de lliurament de la roba, si no és recollida per qualsevol motiu, es cobrarà un percentatge per drets d’emmagatzematge.

b) CATIFES DE TOTES MIDES

En el cas de les catifes, abans d’emmagatzemar-les, passen un procés d’espolsament, neteja i desinfecció. A més a més, l’embalatge es fa amb un tipus de paper que permet la transpiració durant l’estada a la cambra.

Per accedir al servei de guarda de catifes, s’ha de demanar expressament al dipositar-les. Tan sols es guardaran fins el 31 d’octubre del l’any en curs i s’ha de tenir en compte que des que el client demana la catifa fins al lliurament la tintoreria necessita dues setmanes per preparar la comanda.

c) EDREDONS, PLUMONS I FLASSADES

Pel que fa als edredons, plumons i flassades, la neteja i l’assecament es fa a l’aire o amb assecadora segons les possibilitats de cada peça. El client haurà d’avisar una setmana abans de la seva recollida per tal que puguem preparar bé l’entrega.

Aquestes peces també es guarden tan sols fins al 31 d’octubre de l’any en curs.

d) VESTITS DE NÚVIA I DE PRIMERA COMUNIÓ

Els vestits de núvia i de primera comunió són peces especialment delicades, per això els hi dediquem una atenció minuciosa. Després de les celebracions aquests vestits arriben a la bugaderia trepitjats, plens de taques o amb cremades de burilles.

La dificultat de la neteja imposa unes tècniques feixugues que mai asseguren que el vestit quedi perfecte; malgrat tot, garantim la qualitat dels productes que utilitzem durant tot el procés, sobretot pel que fa als sabons, que han de ser naturals.

e) PELLS FINES

Les pells fines necessiten un servei molt especial i per això treballem, des de fa més de vint anys, en col.laboració amb un especialista pelleter. Aquestes peces si es guarden a una cambra frigorífica poden arribar a durar molts anys sense fer-se malbé.

A més a més, cuidarem millor les pell si tenim en compte alguns consells:

  • Mai s’han de guardar sense netejar, després d’haver-les fet servir.
  • Aquestes peces, a l’estiu pateixen molt si no es mantenen a una temperatura i a una humitat ideals.